Helg

2011-01-31 @ 13:23:01

Helgen blev mkt bättre än väntat, visst är man seg på fredagkvällen o då är de ok att ta det lugnt. I lördags bar det av till gällstad med mamma, doffe och elin, hittade lite basplagg o ett par skor. Kvällen var länge oplanerad men efter att ha chattat med kristin bar det av till österängen för en tacokväll. Igår blev det en joggingtur på en timme, 9 km o sprang hela tiden, imponerad av mig själv, o de va faktiskt kul :) sen på eftermiddagen blev det fika på kaffepaus med kristin, tobbe o daniel innan det blev bio, meet the parents: litle fockers. Riktigt bra film faktiskt, mkt bättre än jag väntade mig.

Har verkligen saknat volleybollen denna helgen, skönt att känna så med tanke på situationen som är. Träning imon igen o jag hoppas kunna träna, har fått ont i halsen, är ju så typiskt nu när ryggen äntligen känns bra :/ blir lugnt idag så får vi se hur det känns imon.

Blä

2011-01-24 @ 17:44:33

Idag är en sådan dag då jag önskar att jag inte hade någon rygg för fy tusen vad ont jag haft idag. Var nära till tårar flera gånger på jobbet för att smärtan var så stark. Måste verkligen ta tag i att ringa en sjukgymnast.

I lördags var det hemmamatch mot Göteborg, en katastrofmatch enligt mitt tycke, sämsta matchen för säsongen, jag spelade apdåligt. Synd när träningarna varit bra i veckan. Jag o madde tog en promenad efter matchen för att få ur oss alla aggritioner, behövligt o avslutade det hela med lite tjockismat på Burger King, helt klart värt :)

framtiden

2011-01-10 @ 20:07:37

Tror jag kommit fram till var och vad jag ska plugga till hösten. Kandidatprogrammet i offentlig förvaltning i Göteborg känns riktigt rätt just nu o när jag läser om det så känns det verkligen som att det verkligen är det jag vill jobba med i framtiden. Och tack vare att SGS studenbostäder var valdigt hjälpsamma och förstående så ser det ganska ljust ut med boende oxå :) så idag är jag en glad tjej.

Jobbet flyter på riktigt bra och jag trivs och har faktiskt riktigt trevligt när jag jobbar.

Imon drar volleybollen igång igen som jag längtat! Strulat en hel del som vanligt men jag o madde har nog det under kontroll nu iaf :)